Virtuele maagband

Het virtuele maagband programma gaat je helpen om je sneller vol en verzadigd te voelen. Het programma gaat er ook voor zorgen dat je geen behoefte meer hebt aan snoepen, snaaien en snacken tussendoor.

Hoe fantastisch zou dat zijn? Heerlijke rust in je hoofd en in je lijf!

Wat is het en hoe werkt het?

De virtuele maagband is een denkbeeldige maagband die onder hypnose wordt aangebracht. In hypnose praat ik tegen jouw onderbewustzijn.

Jouw onderbewustzijn reageert hierop alsof er een echte, fysieke maagband geplaatst is en je maag sterk verkleind wordt en zal dus veel sneller het signaal geven dat je voldaan bent.

Mijn speciale, virtuele maagband programma is ontwikkeld om mensen te helpen die meer dan 8 kilo willen afvallen. Het lijkt in niets op de standaardprogramma’s die vaak door andere hypnotiseurs worden aangeboden. Door de jaren heen is het programma verder ontwikkeld en verrijkt met nieuwe informatie en ervaringen. Zowel van mij persoonlijk als van de mannen en vrouwen die mijn programma al succesvol gevolgd hebben. Uiteraard heb ik, want die zijn er ook, geleerd van mindere successen.

Ondertussen ben ik er van overtuigd dat, als jij mijn programma precies volgt en als je doet wat ik zeg, je echt succes zal kunnen hebben.

Belangrijk daarbij is dat je je realiseert dat het geen dieet is. Je mag alles eten wat je wilt!
Je moet jezelf wel afvragen, wil ik dit nu echt eten?

unnamed

De virtuele maagband is geen dieet maar een blijvende gedragsverandering en daarmee een verandering voor de rest van je leven!

Er zijn verschillende routes om het programma te volgen:

Reguliere maagbandprogramma, 1 sessie in de praktijk voor het plaatsen van de maagband en de rest volgt online

Deze weg wordt het meest gekozen door mijn cliënten. Je komt 1x naar de praktijk om de maagband te plaatsen en volgt verder het online programma. Iedere week krijg je een mail met informatie, met opdrachten en met thuis hypnose sessies.

Online

Het totale programma, inclusief het plaatsen van de maagband, vindt online plaats door middel van een thuis-hypnosesessie.

Voordeel van deze manier is dat je de maagband altijd weer opnieuw kunt plaatsen zonder een nieuwe afspraak te maken.

Gedurende 3 maanden krijg je wekelijks een mail. In deze mail staat de ene keer een opdracht, de andere keer krijg je informatie en weer een andere keer krijg je een thuis-hypnosesessie. In totaal bestaat het programma uit 15 sessies.

Alleen persoonlijke/fysieke sessies

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen fysieke afspraken te maken in de praktijk.

Over het algemeen is dat niet nodig maar het kan zijn dat je dit prettiger vindt of dat er persoonlijke of psychische redenen zijn om het programma meer te personaliseren.
Dit kan bijvoorbeeld zijn als je last hebt van een eetstoornis of van eetbuien.

Voor de kosten neem even contact op via de mail

Veel vrouwen (dit komt vaker voor bij vrouwen) volgen het online programma en komen na deze 3 maanden een keer terug naar de praktijk voor een fysieke/persoonlijke afspraak als bijvoorbeeld het emotie-eten niet is opgelost.

Op weg naar blijvende veranderingen in gedrag en patronen. Resultaatgericht denken, met het oog op jouw doel.

Succesverhaal uit mijn praktijk

afgevallen

"Ik was het helemaal beu. Voor de zoveelste keer één of ander dieet gevolgd om wat kilo’s kwijt te raken. In het begin gaat dat goed, in no time 5 kg minder maar dan….

Dan wordt het steeds moeilijker om vol te houden, want er was altijd wel iets waar ik dan weer trek in kreeg. Bijvoorbeeld, een koolhydraatarm dieet in combinatie met calorieën tellen…op een gegeven moment had ik toch wel weer zin in een lekkere pasta of aardappel schotel.

Dus, hup, dan zaten die kilo’s er weer aan. Dat ik ook wel vaak zin had om gewoon iets te snaaien/snacken hielp ook allemaal niet.

Ik had me er dus al bijna bij neergelegd......."

Kosten Virtuele maagband

Online programma met 1 sessie in de praktijk
€ 300,-

Je volgt het online programma. Het plaatsen van de maagband gebeurt in mijn praktijk

€ 300,-
Online programma
€ 250,-

Het totale programma, inclusief het plaatsen van de maagband, vindt online plaats door middel van een thuis-hypnosesessie

€ 250,-
Vervolgsessie
€ 95,-

Wil je na het volgen van mijn programma nog persoonlijke issues aanpakken dan kan een vervolgafspraak gemaakt worden. 

€ 95,-

Neem contact op voor het maken van een afspraak:

Andrea De Graaff

☏ 06-27028301
✉ info@hypnopoint-eindhoven.nl

Gecertificeerd opgeleid door Hypnoworld opleidingen
Gecertificeerd opgeleid door Hypnoworld opleidingen
Aangesloten bij het NIBIG
Aangesloten bij het NIBIG
Scroll naar boven