Hooikoorts klachten? Zo kom je er vanaf!

In één of twee hypnose sessies van je hooikoorts af!

Hooikoorts is een veel voorkomend probleem. Het is een allergie voor pollen en stuifmeel maar ook de geur van gemaaid gras kan bijvoorbeeld voor klachten zorgen. Pollen en stuifmeel worden door wind en insecten vervoerd en komen zo bij de mensen terecht. Bij de meeste mensen verschijnen de eerste symptomen vanaf april. Er zijn dan weer pollen in de lucht die zorgen voor geïrriteerde, rode en jeukende ogen. Mensen ervaren vaak ook een verstopte neus of verstopte holtes.  Daarnaast zijn ademhalingsproblemen, benauwdheid en niezen veel voorkomende klachten.

Buiten zijn is voor mensen met hooikoorts dan een ware hel. Je wilt toch liever helemaal vrij zijn van die nare klachten? Natuurlijk, maar hoe doe je dat? Met medicijnen? Tja, dat werkt lang niet altijd. Hypnose is een makkelijke manier om de klachten te verminderen of er zelfs helemaal vanaf te komen.

De Beste Oplossing voor Hooikoorts Is Hypnose

Veel mensen zoeken voor de hooikoorts een oplossing bij de huisarts of bij de alternatieve zorg. En als dat niet helpt, komen ze uiteindelijk bij hypnose terecht. Hypnose kan hooikoorts met 1 of 2 sessies definitief verhelpen.

Wat veel mensen niet weten is dat de verschijnselen van hooikoorts vaak een psychische oorzaak hebben. Er zijn diverse onderzoeken gedaan waar dit uit blijkt. Een voorbeeld: een man met twee persoonlijkheden die als de ene persoon wel last heeft van hooikoorts en als de andere persoonlijkheid niet. Met één stel hersenen moet toch ergens in het brein een component zitten die de klachten veroorzaakt. Als het puur lichamelijk zou zijn, zou de man namelijk als beide persoonlijkheden dezelfde klachten moeten hebben.

hooikoorts

Behandeling

De behandelwijze bestaat uit het maken van een andere associatie bij de pollen. Je kunt het zien als het reageren op iemand die je niet graag mag. Je reageert daar altijd op dezelfde manier op. Je hebt wel een keus, maar toch reageer je op dezelfde manier. Bij de pollen is het net zo. Je hebt wél een keus, alleen lijkt dat niet zo.

Ik richt me daarom op het herprogrammeren van het immuunsysteem. Als de oorspronkelijke 'vergissing' in het afweersysteem is rechtgezet, blijft de allergische reactie uit. Door dit herprogrammeren wordt de impuls van buiten, losgekoppeld van de reactie binnen.

Weg met die hooikoorts!!

Neem contact op voor het maken van een afspraak:

Andrea De Graaff

☏ 06-27028301
✉ info@hypnopoint-eindhoven.nl

Gecertificeerd opgeleid door Hypnoworld opleidingen
Gecertificeerd opgeleid door Hypnoworld opleidingen
Aangesloten bij het NIBIG
Aangesloten bij het NIBIG
Scroll naar boven